Lexmark

Lexmark je internacionalna kompanija koja je svjetski predvodnik u rješenjima upravljanja ispisom i jedan su od vodećih svjetskih proizvođača rješenja za printanje i skeniranje. Kompanija Lexmark je posvećena pružanju pomoći korisnicima kako bi najbolje iskoristili ulaganja u ispis, te nudi velik raspon programa kojima se zadovoljavaju specifične potrebe ispisnog okruženja i smanjuju skupi troškovi printanja.

Lexmark je orijentisan na razvoj, proizvodnju i isporuku rješenja za poslovne, ali i kućne korisnike. Lexmarkovi proizvodi uključuju laserske i multifunkcijske uređaje, kao i prateći potrošni materijal, usluge i rješenja.

Bez obzira da li vam treba mono ili color printer, mono ili color multifunkcijski uređaj - zajedno ćemo razmotriti vaše potrebe i ponuditi vam optimalno rješenje. 

Kupovina ili iznajmljivanje opreme, dileme oko troškova potrošnog materijala i sl. - sve su to teme gdje vam možemo pomoći. Javite nam se!

Više detalja pogledajte na web-situ proizvođača www.lexmark.com

Za više informacija o BBS ponudi Lexmark proizvoda, javite nam se putem kontakt forme ili na mail prodaja@bbs.ba ili na telefon +387 33 563 169.